Arts Education Week 2018

Geïnspireerd door de fotograaf Julian Germain en zijn serie ‘Classroom Portraits’ http://www.juliangermain.com/projects/classrooms.php, wil InSEA het  beeldende kunstonderwijs over de hele wereld vieren door je te vragen een foto van je eigen ‘onderwijsruimte’ te sturen, waar dat ook is en met wie het ook is. Je kunt kiezen hoe je dit doet en je kunt zo creatief zijn als je wilt. Als je afbeeldingen gebruikt van mensen, zorg er dan voor dat zij toestemming hebben gegeven. Houd er ook rekening mee dat foto's die worden ingezonden worden gepubliceerd. We zullen onze afbeeldingen combineren en delen in een online galerie en video onder onze hashtag-titel #moreARTnotless. Hiermee vieren we de UNESCO International Arts Week 2018, dus graag je foto vóór 18 mei uploaden of per e-mail verzenden. 

 Het is heel eenvoudig: maak je compositie, neem je foto en post hem, hetzij op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/groups/InSEAOfficial/, of op Twitter met de hashtag #moreARTnot less en ons taggen in @INSEA_Blog, of op Instagram met dezelfde hashtag en tagging in @insea_art_ed. Maar als dit allemaal complex lijkt, stuur dan je foto gewoon per email naar ons via moreartnotless@gmail.com.

 

Deel de poster alstublieft, print en toon hem en help zo mee om de kracht van kunsteducatie te laten zien met een foto. Heel erg bedankt! We houden van kunst!

 

 

Share this post